Fenglin - MAC 5G SSB - Paslanmaz Çelik Meyve Sıkma Presi - 18 Litre
!DEPOMUZ TESLİMİ KARGO HARİÇ FİYATTIR. ARAYIN SİZE EN UYGUN NAKLİYEYİ BİRLİKTE BULALIM!
MAC 18 SSB
Malzeme: Paslanmaz çelik, demir döküm
Kapasite: 5 galon (18L)
Net ağırlık: 28 kg
Brüt ağırlık: 31 kg
Paket boyutu: 590 × 460 × 805mm
Özellikleri:
1. Güçlü sap kolayca yüksek presleme kuvveti oluşturur.
2. Basım İçin kullanılan vida uzun yıllar kullanılır
3. Güçlü çelik çerçeve
4. Tam paslanmaz çelik suyu tava
5. Paslanmaz çelik
6. Güçlü presleme plakası
7. Çerçeve boyunduruğu kolay sepet erişimi için kolayca salınır.
8. 85L (5 galon) kapasitesinde
9. Kolay depolama
10. Meyveler, elma, armut, üzüm ve diğer meyveler için mükemmel
11. Hazır monte edilmiş
12. Çeşme suyu ile kolayca temizleme
BAZI KULLANIM ALANLARI:
Elma Suyu Sıkma
Nar Ekşisi İçin Nar Sıkma
Üzüm Sıkma
Patlıcan, maydanoz, domates gibi çeşitli sebzelerin suyunun sıkılması
Portakal, limon gibi narenciye suyu sıkma
Mantı, pide, börek yapımında kullanılan soğanın suyunun sıkılması
Gila Buru Suyu Sıkma
Ahududu Suyu Çıkarma
Çeşitli Tıbbi Bitkilerin Suyunun Sıkılması
NASIL KULLANILIR?
1: Parçalanmış ya da dilimlenmiş meyve ya da sebze paslanmaz çelik sepetin içerisine doldurulur. (Temizlik kolaylığı için sıkılacak meyve torba biçiminde bir filenin içerisine doldurularak sıkılabilir.)
2: Meyve, sebze presinin üzerindeki kol saat yönüne çevrildikçe pres tablası sepetin içerisindeki ürüne baskı yapmaya başlar. Çelik sepetin içerisinde sıkışan ürünün suyu presin önündeki tahliye borusu bölümünden akar.
3: Presten kova çıkartılır içerisindeki posa farklı bir kaba alınarak yeniden sıkıma hazır hale getirilir.
Ek Tavsiye: Ürünü sıkıştırıp presledikten sonra meyve, sebze suyunun tahliye olmasını 15-20 saniye bekleyip tekrar sıkıştırırsanız daha çok meyve suyu elde edersiniz.
Malzeme Tüm parçaları paslanmaz çelikten üretilmiştir. Gıda yönetmeliklerine uygundur.
Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.