IOC R9008 Kırmızı Şarap Mayası - 50 g.
Yüksek gliserol üreten R9008, şarabınızdaki bitkisel (vejetal) karakteristiği, burukluğu, agresif tanen hissini ve etanolün verdiği sıcak hissi azaltmaya yardımcı olur. Zorlu koşullara uygun olurp sıcak bölgelerdeki üzümlerden elde edilen şıralarda kullanıldığı zaman şarabın ağızda bıraktığı kuru ve acılık hissini azaltırken mineral notalarını ve şarabın ağızdaki uzunluğunu arttırmaya yardımcı olur. IOC R9008 olgun meyve aromaları ve ağızdaki hacimi güçlendirmek için tam olgunlaşmış ve konsantre siyah üzümlerde kullanılabilir.
Azotlu bileşik ihtiyacı az olup 18 - 25 derece aralığında ideal olarak çalışmaktadır. 16% alkol toleransına sahiptir. Fermantasyon hızı orta seviye olup SO2 üretimi düşüktür.
Saccharomyces cerevisiae
Yüksek gramajlı paketlerden doldurulmuştur.
Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.