Lalvin D47 Beyaz Şarap Mayası - 50 g.

439,00 TL
* 83,72 TL den başlayan taksitlerle!
Adet

Lalvin D47 Saccharomyces Cerevisiae maya. Kırmızı, beyaz ve roselerde kullanılmakla birlikte özelikle beyaz fermentasyonları için kuvvetle önerilir (Chardonnay vb). Gövdeli ve fıçı fermentasyonuna (barrel fermented) bırakılan beyazlar için idealdir. Fermentasyonu çabuk başlatması (kısa duragan-lag fazı) ve düzenli fermentasyon akışı ile bilinir. İdeal fermentayon sıcaklıkları 15-20ºC arasıdır. 25ºC ye kadar çok olumlu sonuç verir. 

  • Enoferm ICV D47TM is an isolate from Suze-la-Rousse in the Côtes du Rhône in France. It was selected for the produc­tion of full-bodied, barrel-fermented Chardonnay and other white varietals.
  • Fermentations are characterized by a short lag phase followed by a regular fermentation. Will tolerate a fer­mentation temperature range of 15-20°C(59-68°F).
  • It is a high polysaccharide producer and wines made with it are known for their accentuated fruit and great volume.
  • Excellent results are obtained for barrel-fermented Chardonnay.

Paket içeriği: 50 gr. Dozaj: 20-30 gr/100 lt mayşe

Yüksek gramajlı paketlerden doldurulmuştur.

Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Lalvin D47 Beyaz Şarap Mayası - 50 g. Lalvin D47 Beyaz Şarap Mayası - 50 g. ürününe avantajlı fiyatlar ile Vinomarket üzerinden ulaşabilirsiniz. ENT231 Lalvin D47 Beyaz Şarap Mayası - 50 g.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.