Lalvin D47 Beyaz Şarap Mayası - 50 g.
439,00 TL
Kategori
* 83,72 TL den başlayan taksitlerle!
Lalvin D47 Saccharomyces Cerevisiae maya. Kırmızı, beyaz ve roselerde kullanılmakla birlikte özelikle beyaz fermentasyonları için kuvvetle önerilir (Chardonnay vb). Gövdeli ve fıçı fermentasyonuna (barrel fermented) bırakılan beyazlar için idealdir. Fermentasyonu çabuk başlatması (kısa duragan-lag fazı) ve düzenli fermentasyon akışı ile bilinir. İdeal fermentayon sıcaklıkları 15-20ºC arasıdır. 25ºC ye kadar çok olumlu sonuç verir.
- Enoferm ICV D47TM is an isolate from Suze-la-Rousse in the Côtes du Rhône in France. It was selected for the production of full-bodied, barrel-fermented Chardonnay and other white varietals.
- Fermentations are characterized by a short lag phase followed by a regular fermentation. Will tolerate a fermentation temperature range of 15-20°C(59-68°F).
- It is a high polysaccharide producer and wines made with it are known for their accentuated fruit and great volume.
- Excellent results are obtained for barrel-fermented Chardonnay.
Paket içeriği: 50 gr. Dozaj: 20-30 gr/100 lt mayşe
Yüksek gramajlı paketlerden doldurulmuştur.
Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!