Lalvin ICV D254 Kırmızı Şarap Mayası - 100 g.
Lalvin D254 Şarap Mayası.Yüksek gövdeli kırmızışaraplar için önerilir. Cabernet Sauvignon, Shiraz, Zinfandel, Sangiovese, yerli cinslerden Öküzgözü, Boğazkere gibi. Beyaz üzümlerden Chardonnay'de çok başarılı sonuçlar verir. Alkol toleransı 16% (havalı fermentasyon ve 28C altında sıcaklık sağlandığında) Kırmızı şaraplarda olgun meyve, reçel, sedir aromalarıyla birlikte hafif baharlı tatlar verir. Ön damak hissini güçlendirirken, geniş orta-damak ve yoğun meyve konsantrasyonu sağlar. Beyazlarda (özellikle Chardonnay) fındık, badem ve karamelimsi aromalar sağlar.
Cabernet Sauvignon, Syrah, Zinfandel, Sangiovese. S. cerevisiae • cerevisiae Isolated by the ICV from a Rhône Valley Syrah fermentation. It has been known to have an alcohol tolerance of up to 16% (v/v) when the fermentation is aerated and the temperature is maintained below 28°C(82°F). In red wines, Lalvin ICV D254® develops ripe fruit, jam and cedar aromas together with mild spiciness. On the palate it contributes high fore-mouth volume, big mid-palate mouthfeel and intense fruit concentration. When used for white wines (particularly Chardonnay), sensory descriptors include butterscotch, hazelnut and almond aromas.
100 gr lık paket fiyatıdır. Dozaj: 25-30 gr / 100 lt
Yüksek gramajlı paketlerden doldurulmuştur.
Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.