SIHA Active Yeast 4 Beyaz Şarap ve Şampanya Mayası - 50 g.
SIHA Active Yeast 4 özellikle “Méthode traditionelle” ile şişede fermantasyon yöntemi ile şampanya üretimi için özel olarak formüle edilmiş yüksek seviyede aktif bir kuru mayadır. Seçilim yöntemi ile oenoljik özellikleri kusursuz ve kalıcı olan bir maya olarak geliştirilmiştir. Şampanya üretiminde olduğu kadar, şekeri bitmeden fermantasyonu duran "takılmış" şıraların da fermantasyonunun tamamlanması için uygundur.
SIHA Active Yeast 4 is a highly active dry yeast formulated especially for making champagne and for fermentation in the bottle by the “Méthode traditionelle”. Through permanent selection a yeast with excellent oenological properties has been developed. It is equally suitable for completing the fermentation of wine that has stopped fermenting.
Dozaj: 20-30 gr/100 lt (beyaz şarap ve şampanya için)
Dozaj: 40-60 gr/100 lt (duran fermentasyon)
Menşei: Almanya
% 17 ye kadar alkol üretimi ve dayanımı vardır.
Yüksek gramajlı paketlerden doldurulmuştur.
Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.