SIHA Conferm Uni V Şarap Mayası - 50 g.
Conferm Uni V yüksek bitiş dereceli fermantasyonları için karakterize olmuş bir mayadır. Vahşi mayaları ve bakterileri kısa sürede baskılar. ConFerm Uni V, SO2, H2S, asetaldehit, pirüvik asit, α-ketoglutarik asit, uçucu asit ya da ester gibi istenmeyen yan fermantasyon ürünleri üretmez. 16% alkol oranına kadar aktifliğini sürdürebilir.
ConFerm Uni V yeast is characterized by a favorable fermentation process with high final degree of fermentation. Wild yeast and undesired bacteria are suppressed. ConFerm Uni V yeast generates no undesired fermentation by-products such as SO2, H2S, acetaldehyde, pyruvic acid (pyruvate), α-ketoglutaric acid, volatile acid, or ester. ConFerm Uni V yeast can ferment up to 16% alcohol by volume.
Dozaj: 20-30 gr/100 lt
Menşei: Almanya
Yüksek gramajlı paketlerden doldurulmuştur.
Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.