Lalvin EC1118 Şampanya Mayası - 500 g.
Lalvin EC1118 Şampanya Mayası - 500 g.

FERMENTİUM

Lalvin EC1118 Şampanya Mayası - 500 g.

Ürün Kodu:ENT414
features1300 TL üzeri ücretsiz kargo
features14 gün içinde iade değişim
Ürün Açıklaması

Saccharomyces bayanus. Kökeni Fransa'nın Champagne bölgesi olan, şampanya  (orijinal 'prise de mousse')  mayası olarak da bilinen yüksek performanslı maya. Özellikle şampanya, beyaz şarap, meyve ve cider (elma şarabı) yapımında kullanılan, yüksek alkol toleranslı (%18) bir mayadır. Düşük sıcaklıklarda çalışabilmesi ve sıkı tortu oluşturma kapasitesiyle ününü hakeden bir mayadır.

Özellikler: 

  • Düşük pH (yüksek asidite) değerlerinde hızlı fermentasyon sağlar.
  • Uyanma süreci kısadır.
  • 15-25 C arasında fermentasyon yeteneği
  • Düşük azot ihtiyacı
  • Düşük uçar asit (sirke asidi) üretimi
  • Düşük köpürme eğilimi
  • Devamını Göster
Yorumlar
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.

Çok Satanlar