pH Tayini
pH Tayini

FERMENTİUM

pH Tayini

Ürün Kodu:ENT335
features1300 TL üzeri ücretsiz kargo
features14 gün içinde iade değişim
Ürün Açıklaması

Şarapta pH analizi neden yapılmalı

  • İçimde tadın yumuşaklık ve sertliğinde etkilidir.
  • Düşük pH' lı şarapların yıllanması yavaştır.
  • Yüksek pH’ lı şaraplarda istenmeyen mikroorganizmaların gelişebilir. Bu da istenmeyen tat ve aromaların ortaya çıkmasına neden olur. Şarabın kalitesi olumsuz etkilenir.
  • Dengeli bir şarapta pH’ nın biraz yüksek olması damaktaki doygunluğun biraz artmasına katkı sağlayabilir. Kırmızı şaraplarda eğer gövde, tanen ve yapısı damakta bütünlük oluşturuyorsa yüksek pH’nın katkısı vardır.

Şarabınızın dengesini, içim rahatlığını, yıllandırma süresini pH analiziyle belirleyebilirsiniz. Artık kontrollü şarap üretimi yapmak mümkün! 

Devamını Göster

Yorumlar
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.

Çok Satanlar