Yaza merhaba, evde bira-şarap yapımına devam! Yaz geldi, havalar ısındı diye durmak yok, fermantasyon sıcaklığını 20-25 derece arasında tutabilmenin yöntemi, ısı izolasyonlu fermantasyon dolabı. Fermantasyonda ana kriterlerden birinin sıcaklık olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Yazın oda sıcaklıklarının 30 derecelere yaklaştığı koşullarda sağlıklı bir fermantasyon yapabilmek için ısı izolasyonlu fermantasyon dolabını geliştirdik. Kışın da bu kez soğuk havadan etkilenmeden, şıra sıcaklığını kritik 17-20C'nin altına düşürmeden optimum fermentasyon, maksimum kalite elde edilir. Üstelik ayarlanabilir derinliğiyle farklı ölçülerde kullanabilirsiniz. 4 adet buz aküsü ile birlikte satışa sunulan bu dolap sayesinde artık yazın da düşük maliyetle yüksek kalitede bira ve şarap yapabilirsiniz. Ölçüleri: