Lalvin D47 Beyaz Şarap Mayası - 500 g.
Lalvin D47 Beyaz Şarap Mayası - 500 g.

FERMENTİUM

Lalvin D47 Beyaz Şarap Mayası - 500 g.

Ürün Kodu:ENT506
features1300 TL üzeri ücretsiz kargo
features14 gün içinde iade değişim
Ürün Açıklaması

Lalvin D47 Saccharomyces Cerevisiae maya. Kırmızı, beyaz ve roselerde kullanılmakla birlikte özelikle beyaz fermentasyonları için kuvvetle önerilir (Chardonnay vb). Gövdeli ve fıçı fermentasyonuna (barrel fermented) bırakılan beyazlar için idealdir. Fermentasyonu çabuk başlatması (kısa duragan-lag fazı) ve düzenli fermentasyon akışı ile bilinir. İdeal fermentayon sıcaklıkları 15-20ºC arasıdır. 25ºC ye kadar çok olumlu sonuç verir. 

  • Enoferm ICV D47TM is an isolate from Suze-la-Rousse in the Côtes du Rhône in France. It was selected for the produc­tion of full-bodied, barrel-fermented Chardonnay and other white varietals.
  • Fermentations are characterized by a short lag phase followed by a regular fermentation. Will tolerate a fer­mentation temperature range of 15-20°C(59-68°F).
  • It is a high polysaccharide producer and wines made with it are known Devamını Göster
SEPETE EKLE
Yorumlar
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.

Çok Satanlar