Liyofilize Peynir Kültürü - Brie, Camembert
Liyofilize Peynir Kültürü - Brie, Camembert

FERMENTİUM

Liyofilize Peynir Kültürü - Brie, Camembert

Ürün Kodu:ENT407
features1300 TL üzeri ücretsiz kargo
features14 gün içinde iade değişim
Ürün Açıklaması

Brie ve Camembert tipi peynir üretimi için peynir kültürü. Streptococcus salivarius spp. thermophilus

Bu paket ile 1 tona kadar sütü peynire işlemek mümkündür. Net ağırlık: 2,9 g.

Saklama koşulları: İdeal olarak -18C de, mümkün değilse +4 C de

Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Yorumlar
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.

Çok Satanlar