Liyofilize Peynir Kültürü - Çedar, Edam, Gouda
Liyofilize Peynir Kültürü - Çedar, Edam, Gouda

FERMENTİUM

Liyofilize Peynir Kültürü - Çedar, Edam, Gouda

Ürün Kodu:ENT406
features1300 TL üzeri ücretsiz kargo
features14 gün içinde iade değişim
Ürün Açıklaması

Çedar, Edam, Gouda, Colby ve Feta tipi peynir üretimi için peynir kültürü. Streptococcus salivarius spp. thermophilus, lactococcus lactis subsp. cremoris, lactococcus lactis subsp. lactis Bu paket ile 500 lt sütü peynire işlemek mümkündür. Net ağırlık: 10.6 gr Saklama koşulları: İdeal olarak -18C de, mümkün değilse +4 C de.

Firmanın ürün görsellerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.

  

Yorumlar
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.

Çok Satanlar